Oltiin siellä lekurilla perjantaina, pojusta otettiin verikokeita ja nyt siis odotellaan tuloksia. Nici oli oikein reipas poika itse tutkimuksissa, mutta odotushuoneessa hillui sitten sitäkin enemmän...

Saatiin antibioottikuuri ja kun lääkärinkin mielestä Nici on edelleen tosi laiha niin kokeillaan nyt taas uutta ruokaakin, suolistoruokaa jonka pitäis imeytyä paremmin.

Nyt on ollu jo ihan hyvävointinen, mutta ruokavalio on edelleen riisiä+raejuustoo ja uusia nappuloita pikku hiljaa enemmän.

Mainitsemisen arvonen asia on kynsienleikkuun super hieno onnistuminen! Ennen ollaan tapeltu ja koira on rimpuillu äidin sylissä kun oon ite yrittäny leikata, mut pari kertaa oon jo yksin leikannu ihan vaan sillai et N seisoo paikallaan ja mä napsin kynsiä. Tänään ei siinäkään rimpuillu vaan oli oikein mussu<3

Se täytyy vielä todeta, että onneks otin pennulle vakuutuksen, Lotalla kun sitä ei ollu ja ihan muutama sata euroo pulitettiin aika tarkalleen  2vuotta sitten kun lopulta paljastu et oireiden syynä oli märkäkohtu.

 

Loppuun vielä Kirsiltä ja Keira-äipältä saatu haaste:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi
2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi
3. Selitä Kuva
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama



Kuva on otettu 29.10.-08 eli alle pari viikkoo Nicin tulon jälkeen. Nicin lempipaikka oli tuolla pöydän alla ja Lotta makoilee perinteisessä ruuankyttäyspaikassaan. Voi että penneli on ollu pieni, muistan kun noihin aikoihin toivoin et se kasvais nopeesti isoks enkä uskonu kaipaavani noita ihan vauva-aikoja.