Hip hei, meikä on taas ollut tosi laiska tän kanssa. Eipä me juuri muutenkaan olla mitään kummempia puuhailtu, toivuttu ja nyt on kaikki taas kunnossa ja normaalilla ruokavaliolla. ...tosin Lotalla oli eilen maha vähän löysällä... mutta ehkä oli vaan napsinut taas pihalla jonkun eläimen raadon.
Töistä on viikko lomaa ja tarkotus onkin levätä ja puuhata koirien kanssa. Loppu viikosta suuntaamme varmaankin seinäjoelle koko poppoo, kiva kun saa uusia lenkkimaastoja pariksi päiväksi!
Nici on nykyään TODELLA ahne ruokansa kanssa. Kitisee ja vinkuu keittiössä kun tietää, että ruoka on siellä muhimassa. Syödessään joskus jopa murisee, ensin luulin että vain Lotalle, mutta saakeli, Lotta söi kaukana omaa ruokaansa ja silti murrrr. no tuo kyllä loppui lyhyeen kun asiasta huomautin. Painoa on nyt 4kk iässä 6.8kg, että hitaasti mutta varmasti tuo tuntuu kasvavan. Toinen rokotusaika on jouluviikonlopun jälkeisenä maanantaina, saapi nähdä mitä lääkäri sanoo painosta.
"Reeneissä" ollaan otettu sivulle tuloa ja tietää kyllä jo idean mutta asento on vielä usein vinossa. reeniä reeniä.
Toissa sunnuntaina kiisin töiden jälkeen vielä messariin ja tarttuihan sieltä taas kaikkea kivaa mukaan. Ostin vihdoin molemmille omat kong wubba snuggat, yhden pienen ja yhden ison, mutta tietenkinhän pitää aina saada se mikä toisella on. Ja melkeimpä Lotta kyllä tykkää enemmän pienestä ja suuruudenhullu N isommasta ;)
Yksinolot menee luultavasti ainakin hienosti. Lähtiessä jää kyllä edelleen konsertoimaan, mutta tullessa on ihan hiljaista eikä mitään suuria tuhojakaan ole tehnyt. Pidätyskyky on jo tosi hyvä, 8h päivän aikanakaan ei välttämättä ole tullut mitään sisälle!
Ulkoilu sitten, hmmm. Lotan kanssa ihan pelleilyä, Lotta siis tietty on nätisti mutta N...... Sitten kun on pelkkä N, niin menee hiukan rauhallisemmin.. tätä hihna ulkoilua on harjoiteltava megasuperpaljon! tulis nyt vaan kunnolla lunta kun tuo heittelee sellaisia voltteja, että on joka hemmetin karva kurassa.
Hyppiminen on aika ongelma... kun siis tullaan kotiin on toinen niiiiin onnessaan, että ei kuule eikä nää mitään. saa olla varuillaan, ettei käy pahasti. kerran sain jo silmäkulmaan mukavan jysäyksen.
Edelleen kaverukset elävät suurimmaksi osaksi sulassa sovussa, mitä nyt Lotta joskus saa murinatinttauskohtauksen luun tai lelun kanssa. Liikaakin mielestäni Lotta sietää pennun pelleilyä esim lenkillä kun roikkuu korvissa, kaulassa, hyppii päin, vetää huulesta, puree jalkoja...
Mutta suurimmaksi osaksi kaikki hyvin valtakunnassa! :)

2165576.jpg

2165589.jpg
Sopu sijaa antaa :)

2165597.jpg

Näiden kuvien myötä koko meidän porukka toivottaa kaikille

Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta 2009!