...vaikka ei täälä mitään ookkaan kuulunut.

Plaah, eipä taida olla kovin järkevää pitää blogia kun ei ikinä jaksa tänne kirjotella.

Pentukurssi oli ja meni. Empä tiedä tuliko sieltä oikein uutta tietoa, mutta ainakin saatiin mukavia koirakokemuksia Niksulle. Hirmu villinä N siellä oli ja sähläsi koko ajan, mutta ihmekös tuo, että kierrokset nousee uudessa paikassa. Ihan jees kuitenkin kokonaisuudessaan.

Meillä on nyt syynissä ruoka. Kun aattelin kokeilla toista merkkiä, mutta nyt tuntuu että siitä menee vatsa löysäks. Voi olla että on vaan totuttelukysymys, mutta ei viittis ihan 15kg säkkiä ostaa turhaan...

Ollaan säännöllisen epäsäännöllisesti reenailtu kaikenlaista. Hihnakäytös mm. on vielä ihan kamalaa!! Remmissä puhistaan, äristään, muristaan, riekutaan... +vedetään. Tämä siis työnalla. Mörköilyt on ehkä ihan vähän helpottanu, ja nyt viime kertoina irti ollessaan on ollut jopa kuulolla ihan mukavasti.

Viime viikolla oltiin taas juoksentelemassa ja kyllä oli koirilla kivaa! Ekaa kertaa jopa leikkivät sillai, että N:llä on lelu ja Lotta juoksee takaa (..ja haukkuu..) :) Kiva kiva. Muuten Lotta lähinnä kyttää luoksetulo nakkeja ja N vetää rallia ympäriinsä.

Se on kyllä jännä kuinka koirien kans on hyviä ja huonoja päiviä. Huonoina tuntuu niin masentavalta ja on valmis lyömään hanskat tiskiin, mutta onnistuneista päivistä saa taas hirmusesti uutta puhtia kaikkeen touhuiluun. Onneksi noita ihan persiilleen menneitä päiviä on vähemmän. Voi johtua omastakin mielentilasta ja stressistä, ja yritänkin sillon välttää tilanteita koirien kanssa joissa saatan itte ärsyyntyä. On ne kuitenkin loppujen lopuks aika mussukoita.

Tänään kuitenkin palo päreet ihan täysin Lotan kanssa. oltiin vakkari irtiolo-paikalla. Päästin Lotan ensin autosta ja se suuntasi suoraan puskaan, luulin että käy vaan tarpeillaan. Otin Nicin ja lähdettiin sen kans kohti jäätä. Huutelin Lottaa. Huusin uudestaan. Vihelsin. Uudestaan. Eikä näy. Siitä sitten takasinpäin ja näköyhteyden jälkeen uudestaan huutelua. Ei mitään reaktioo. Toinen vaan pehva pystyssä hangessa. Menin luokse ja yritin vielä hyvällä. Ei mitään. Tässä vaiheessa oli jo ärsytyskynnys ylittyny ja nappasin pannasta kiinni ja kiskasin sieltä hangesta, ja saakeli, Lotta nappas kiinni!!! Olin niin raivona! Ei oo ennen tollain reagoinu, hitto. Eikä siellä ees ollu mitää elukkaa (ainakaan enää...) vaan jotain paskaa vaan. Siitä sitten kunnon muistutus mitä tuli tehtyä ja pannasta talutus autoon ja sinne jäi. Lähettii Nicin kaa sitten kaksin jäälle. Ja ihme, ei ees jääny huutaan autoon.

Nici oli oikein hieno, mennä rallatteli ja nautti! :) Ja tuli kutsusta nakille, hieno mies.

Kuitenkin hellyin suurimpien sauhujen päästyä ulos ja hain Lotankin jäälle, hihnassa tosin. Jäällä sai sit olla irti kun luotin siihen, että siellä ei mitään suurempaa kiinnostuksen kohdetta voi olla, eikä ollutkaan.

Loppuaika olikin sitten ihan huippua!:))) Ekaa kertaa uskaltauduin jäälle ja luntakin satoi mukavasti :) Mikäs siellä kävellessä ja koirien menoa ihaillessa.

Mun mussukat<3