Hetki aikaa kirjotella kun penneli sammu. Ihan hyvin on mennyt, ollaan autoiltu, käyty pihalla ihmettelemässä ja popsimassa kaikkea suuhun, leikitty, ja vieraitakin on poikennu. Autossa edelleen kitisee alkuun n.10min kunnes rauhottuu ja yleensä nukahtaa tai puuhailee omien tavaroidensa kanssa. Mitään pahoinvointia ei ole ollut. Pihalla on paljon kaikkea jännää ja sielä vedetäänkin kunnon rallia mitä hihna vaan sallii. Ja kaikki mahdollinen täytyy syödä, ja itsepäisyys lisääntyy koko ajan, enää ei annakaa aarteitaan niin helposti pois...
Autot on vähän pelottavia ja muutkin äkkinäiset äänet, mutta ei mitään paniikkikohtausta kuitenkaan saa, säikähtää vähän ensin ja taas mennään.
Viime yönä oli uusi taktiikka, aitasin vaarallisimmat osat huoneesta pois ja muuten penne sai olla vapaana, paljon paremmin onnistui näin. Yrittää hyppiä sänkyyn, mutta ei vielä hypyt yllä niin korkeelle. Kiltisti kyllä tyytyy lattialla nukkumiseenkin.
Uusia ihmisiä nähdessään saa hepulikohtauksen kun on niin innnoissaan eikä tiedä miten päin olisi ;) Hyvä näin, kun ei mitään arkuutta uusia ihmisiä kohtaan ole.
Eilen päiväruualla otettiin hieman katsekontaktin alkeita. Myös istumista aloiteltiin namin ja käden ohjauksella. Tänään taas uudestaan.Loppuun vielä pari kuvaa eiliseltä:
2000645.jpg

2000660.jpg