Vois taas kirjotella jotain kuulumisia, kun ne kovin nihkeesti tuntuu tänne päivittyvän.

Ollaan siis alotettu pentukurssi Nicin kanssa! Ensimmäinen koirallinen kerta oli viime keskiviikkona ja tänään taas illalla mennään! Oli aika perusjuttua viimeks, mutta ihan hyvää harjotusta kuitenkin. Innolla odotetaan iltaa!

Kotosalla ollaan reenailtu kaikenlaista, Nicin bravuuri on tällä hetkellä tassun anto :) Pari kertaa kokeilumielessä koitin sitä ja nyt tuo tarjoo sit joka tilanteessa. Oppi varmaan kaikista jutuista nopeimmin tuon. Perusasento namin avulla on jo aika kiva, en vaan uskalla ottaa namiapua pois vielä ettei mee pilalle.

Pihalla hilluminen on aika kaameeta, siis tuossa omassa pihassa. haukkuu ja vuhisee ja pöhisee koko ajan siellä vaikka ei mitään missään oliskaan... Ja sitten vasta konsertti onkin pystyssä jos jotain oikeesti näkyy! Huh. Remmilenkit on myös vielä aika kaaosta, vetää meinaan kun veturi. On niin kevyttä olla Lotan kanssa kaksin lenkillä kun ei tarvi pelätä, että käsi irtoo.

Eilen oli hieno kokemus kerrostalosta. Ollaan siellä ennenkin käyty, mutta siitä on jo vähän aikaa. Rappuset oli ihan kamala juttu! Jarrut kii heti portaikon alussa. EIkä meinannu ees syliin saada kun toinen oli niin pieni ja niin maassa kiinni. Mutta kun pari askelta sai houkuteltua niin sitten menikin koko portaat. Olis mennyt seuraavaankin kerrokseen ;) Alaskin meni ihan ongelmitta, tosin sellaista vauhtia ja välillä peruuttamallakin, että jos hihnaa ei olisi ollut ois voinu tulla aika pahaa jälkee. Käytiin myös pesutuvalla kellarikerroksessa ja tää oli myös tosi jännää. Hienosti kuitenkin pieni selviytyi tästäkin.

Sisäsiisteys alkaa olla jo tosi hyvin hallussa, joskus lirahtaa pissit ihan vahingossa (ja sit tietty nää maha sekasin -jutut.....), mutta edelleen menee reilut 8h päivät ja 10h yöunetkin hyvin pidätellen.

Matkustus sitten onkin taas vaihteeks mennyt väärään suuntaan sujumisen kannalta. Kiljuu edelleen usein alkuun ja pidemmillä matkoilla lentää laatta väistämättä. Tuntuu et aina kun saa auton parkkiin, mutta ei vielä ehdi ulos nii toinen siellä puklaa. Ehkä se on siitä kun auto pysähtyy "pitkän" matkan jälkeen...? Ikävä ihminen on nyt ottanut penneliä kauppamatkoillekin autoon istuun ja kiljuun ja nämä sujuukin yleensä oksentamatta. Eli pikku matkoja paljon lisää!

Kasvu ei ole ollut mitään kovin huimaa, muutama päivä sitten punnitsin ja painoa tais olla 8.9kg. Ikää tulee huomenna jo 5kk! Iso poika :)

Lotan kanssa reenattiin viime viikolla kaikenlaista ja voi kun oli hauskaa! Intoa oli niin mahottomasti! Pakkia harjoiteltiin ja aika kivasti hoksas naksulla idean :) Hieno tyttö.