Eilen suuntasin aamulla junalla kohti Lappeenrantaa. Menomatka meni yllättävän nopeasti, vaikka ajallisesti sitä kestikin 3tuntia. Perillä hetken haahuilin ja soittelin kasvattaja-Susannalle että oonko ees oikeessa paikassa, kun ei ketään näkynyt, mutta pian Susku sitten kurvasi paikalle. Tästä ensimmäisenä suunta kohta M&M:ää, josta mukaan tarttui Lotalle uusi panta ja molemmille koirille lelut.
Sitten vihdoin pentuja katsomaan! Olipa ne pieniä ja voi että kyllä riitti tohinaa siinä huushollissa ;) Pennut oli aivan mahtavia (aikuiset koirat tietty myös :), kun ne siinä roikkuivat yksi hihassa, toinen hyppi selässä repien hiuksia ja kolmas sähelsi muuten vaan ja nuoli lasit sumeiksi ;). Siinä ihmetellessä kului aika tosi vauhdilla, ja pentujen Keira-äippäkin tuli poikkeemaan. Kiitos Kirsi kun tulitte! Keira oli tohkeissaan pennuistaan ja kävi vähän väliä pentuaitauksen luona kurkkimassa ihan kuin varmistaakseen ettei sinne vain ollut jäänyt ketään ;-)
Kylään tuli myös toiset pennunottajat ja siinä välissä ehtikin ihaileen muita talon koiria, Nellyä, Cinaa, Cabbyä ja myös Blackyä, joka jostain kumman syystä ihastui myös minun kenkiini ja kantelikin niitä ympäri kämppää ;)
Aika hurahti tosi nopsaa siinä pentujen tohinoita seuratessa ja kahvitellessa. Olin olevinani niin varautunut, kun oli kaikki rätit, vesikupit ja hihna+panta mukana, mutta panta olikin liian suuri pienelle joten jouduttiin ottamaan lainapanta Suskulta. Kun sitten oli kaikki paperit täytetty ja reppu pakattu alkoi matka kohti kotia. Susku heitti meidät asemalla ja autossa täytyi vähän vikistä. Mutta tosiaan vasta vähän. Asemalla oli melko reippaasti, sylissä tosin, ja monen monia ihailevia katseita keräsikin. Junaan päästyämme alkoi vinkuna taas ja minä koitin hyssytellä toista ja kyllähän se sitten aikansa touhuttuaan rauhottuikin penkin alle ja nukkui kiltisti kunnes oli ensimmäisen vaihdon aika. Seuraavana oli vuorossa taajamajuna. Huonoksi onneksi siellä oli muita koiria ihan meidän takana, enkä uskaltanut laittaa pentua alas kun ne sieltä ärisivät. Joten se matka menikin ihan täysin huutaessa. Konnari oli onneksi tosi mukava, kävi monta kertaa ihailemassa pientä ja kerroin, että juuri tullaan kasvattajalta ja toinen on ihan pieni vielä. Konnari kertoi, että joku asiakas oli kysynyt et mitä se koira siellä huutaa ja konnari oli kertonut minun kertomani ja kehottanut asiakasta vaihtamaan paikkaa jos häiritsee ;-) Kyllä oli mukava tunne, että oli koiraihminen tuo konduktööri ja ymmärsi meitä. Toisen vaihdon jälkeen meillä oli pieni vaunuosasto kokonaan käytössä ja matka menikin tosi rauhallisesti pennelin nukkuessa jälleen penkin alla.
Kolmen tunnin matkustuksen jälkeen edessä oli vielä 10min automatka kotiin joka sujui sylissä huutaen.
Jännitin kovasti kotiin tuloa ja Lotan reaktiota, mutta ihan hyvin meillä on täällä mennyt. Pentu jännitti eilen aika paljon kun Lotta haukku ja intoili, mutta tänään on jo meno ollut välillä aika vauhdikastakin. Yö meni häkki+aitausyhdistelmässä, eikä meinannut millään ensin rauhottua sinne, mutta valojen sammuttua ja talon hiljetessä sitten rauhottui vähäksi aikaa. Yöllä oli kello soittamassa ja tietenkin konsertti alkoi taas kun valot syttyivät, mutta kokonaisuudessaan yö meni hyvin ja on saanut nukuttua muutkin. Aamuhuutojen, pienen leikin, ruuan ja pihalla käppäilyn jälkeen pieni sammahti penkin alle. Täytyy koittaa rakentaa jonkinmoinen pienempi ja suojaisa koppi, ettei tarvi sängyn ja penkkien alla olla. Heh, Lotta nukkuu tyytyväisenä sängyllä, kun hirviö on kerrankin hiljaa :) Saa nähä mitä tästä vielä tulee ;-) Tässä vielä kuva ekana iltana uudessa kodissa (jos saan näkyyn).
1995563.jpg