Johan on taas aikaa kulunut. Ei vaan ehdi/jaksa päivitellä. Viikko alkoi mukavasti työn merkeissä. Maanantaina aamusta ennen palaveria oli tarkoituksena lähteä koirien kanssa ulos. Noh, ei mennyt ihan nappiin se reissu. Auton peräluukku oli jäätynyt kiinni. Ja pennun häkki on tietysti siellä. No tungin sen sitten takapenkin kautta sinne, ja olin jo hetken tyytyväinen. Kunnes näin iloisen pienen palleron juoksemassa peräluukussa häkin ulkopuolella :) häkin peräluukkua vasten oleva etuluukku oli tietty auki. No tästä kuitenkin selvittiin, onneksi en vielä ehtinyt lähteä liikkeelle. Seuraavaksi menimme yhteen vakkaripaikkaamme missä olen pitänyt koiria irti. Tietysti juuri sillä hetkellä siellä oli myös joku pappa aamukävelyllä, eli ei päästy sinne sitten. Ajattelin mennä tankkaamaan. 95 ei käytössä.  Tuossa vaiheessa ärsytti jo sen verran etten enää jaksanut kiinnittää huomiota muihin pieleen menneisiin asioihin. Ainiin, unohtui mainita, että penneli oksensi aamulla, mutta tais olla jotain ohimenevää onneksi.

Sitten oli palaverin vuoro ja arvatahan saattaa ettei sielläkään niin kovin mukavaa ollut varsinkaan kuukauden loman jälkeen. No, ainakin koirat olivat hienosti kotona sillä aikaa :)

Tiistai aamu ei alkanut yhtään mukavammin. Lotta oksensi kunnon satsin.  Ja vähän ajan päästä toisenkin kerran. Siitä saakka se on nyt sairastellut. Pidin pienellä paastolla ja tiistaina keitin sille riisiä ja joi halukkaasti keitinlientä. Keskiviikko oli parempi ja annoin sekaan vähän jauhelihaakin. Torstaina menin klo 6 töihin ja koirilla oli piiiitkä päivä yksin. Kun tulin kotiin, piti mennä päästämään pentu aitauksestaan, mutta ei tarvinnut, niin omatoiminen hän oli ollut. Varmaan sängyn kautta tullut ulos, hmm. Täytyy vahvistaa aitausta. Eikä aikaakaan kun jo huomasin kaksi isoa länttiä olkkarin matossa. Lotta oli taas oksennellut. En tiedä oliko vaan nestettä vai onko seassa ollut muutakin, kun on ollut aikaa popsia ne parempiin suihin. Koitin antaa keitinlientä, ettei ala kuivumaan, mutta mitä ihmettä, ei maistu! Pienimuotoinen hätäännys alkoi kasvaa kun samantapainen viime kerta oli niin karmaiseva kokemus. Illalla sitten muutamien konsultaatioiden jälkeen hain neidille piimää, joka onneksi maistui hyvin. Annoin myös pect balancea, joka maistui ihan sellaisenaan. Nyt sitten jatketaan piimä-riisi ruokavaliota ja seuraillaan tilannetta. Soitin lääkäriinkin, mutta en vielä varannut aikaa kun kuitenkin on suht pirteä ja peuhaa Nicinkin kanssa. Saa nähä mikä on vointi illalla työpäiväni jälkeen. Toivotaan parasta ettei tarvi kiitää päivystykseen.

Muuten ollaan tässä viikon aikana alettu tekemään pieniä lenkkejä Niksulin kanssa ja ihan kivasti sujuu, tosin edelleen se remmi on niin mukava retuutettava. Ja niin, kun yön aikana oli tullut lunta oli toinen niiiin innoissaan ettei malttanut edes pissalla käydä :) Kiva kun on lunta, on niin valoisaa eikä koko ajan tarvi pestä koiria! :))

Nicille tulee tänään 12vkoa täyteen :) Painoa herralla oli viikolla joku ilta punnitessani n. 4,6kg ja eilisen mittausoperaation vaihteleva tulos ehkä n. 32cm...