Uusi vuosi vaihtui täälä ihan rauhallisesti. Emäntä nukkui osan illasta klo 4:n aamuheräämisestä väsyneenä, ja koirat olivat hissukseen myöskin. Lotta haukahteli pari kertaa pihalla kun näki valoja taivaalla, mutta muuten oli ihan ok. Nici oli sisällä ihan suht rauhassa, vähän levoton ja hiihteli mun perässä, mutta nakersi tyytyväisenä kuitenkin luitaan. Ulos ei juurikaan uskaltautunut, mutta sen verran kuitenkin että muutamat pissit sinnekin tuli. Ulkona kakalla ollessaan oli lähellä juuri pamahtanut ja reppana oli tietty pelästynyt ja kikkareet oli lentäny joka suuntaan.... Myöhäisillan kakat tulikin sitten pitkästä aikaa keittiöön ja matolle tietenkin.
Mutta tänään sitten. Äsken oltiin pihalla ja vein Lotan aidan toiselle puolelle pissalle. Nici jäi muiden kanssa pihaan, aidan SISÄpuolelle. Hillui ja huusi siellä. Luulin, että kyllä se siellä silti pysyy kun oli ihmisiä kieltämässä, mutta krhm, ensin tuli "oven" alta tielle juoksemaan, siinä on semmonen 10cm maan ja aidan alareunan välissä. Sieltä hää sitten ehti livahtamaan ennenkuin kukaan tajusi mitään. Kun sitten sain sieltä toiselta puolelta tuon urotyön tehneen vilperin kiinni ja palautin aika kylmästi takaisin, otettiin Lotan kanssa uusi pissityslenkkiyritys. Taas sama hilluminen ja huuto...ja hyppiminen aitaa vasten...kunnes, tadaa toinen jo kiipeää aidan yli ja hiphei on taas aidan toisella puolella! Tuli siis sellaisen lehtikompostikehikon yli tosta noin vaan. Että näytti hurjalta. Ja nyt pelottaa, että muistaa sen ens kerrallakin... Mutta näin ei ole koskaan ennen tapahtunu kun ollaan oltu piskin kanssa samalla puolella. Eikä toivottavasti enää koskaan ikinä tapahdukkaan. Ei vaan nyt voi enää jättää minuutikskaan yksin pihalle. Varsinkaan kun tuo luoksetulo aidan toisella puolen ei ole lähelläkään niitä vahvuuksia. :(((

Huomasin muuten, että sivulletuloharjotuksessa ei mun tarvi enää kykkiä juuri ollenkaan, poju on jo niin korkea, että käsi ylettyy palkkaamaan kun tuo istuu vieres :)