Taas. Ja nyt se vasta paha onkin. Penneli pyysi! viime yönä 3 x pihalle ja tänään aamulla touhu on jatkunut. Halleluja, et mulla on töistä tänään vapaa. Ois meinaa ollu silläkin tukalat paikat tänään yksin kotona ja mulla töiden jälkeen ois ollu mukava ylläri. Tää on ihan mahdotonta! Viimeks sunnuntaina oli mahas jotai häikkää ja oli taas yllärit sängyssä mut ei se kuitenkaa iha löysää sillon ollu. No tänään päivä alkanut ulkona ravatessa ja pehvaa pyyhkiessä. Väliin mahtu parit oksennuksetkin.

Oon aina halunnu pitkäkarvasen koiran kun Lotta on lyhytkarvanen, mut nyt talven myötä ja ripulin säestäessä on tullu ne huonot puoletkin esiin.

Huomiselle on lääkäriaika kun tuntuu jo niin epäilyttävältä et melkein viikottain on ripuli. :( Ei oo kivaa kellään.

Sunnuntaisen jälkeen pojulla on porttikielto mun sänkyyn, mut on se jo parina aamuna lipsunu. Vaan ei tänään! En kaipaa ruskeita viiruja lakanoitani sävyttään. Nyt hää makoilee ihan suht tyytyväisenä Lotan kopassa, mut voisin veikata ettei sielläkää ihan parhaat tuoksut oo kun ei olla vielä kunnon pesulla käyty. Vaisultakin reppana vaikuttaa, mut on se pari kertaa Lottaa koittanu haastaa matsiin.

Noin muuten N on ihan mammanpoika :) Toinen on niin lutunen kun tulee ihan kiinni kun vaikka istun jossain ja odottaa rapsutuksia (on alkanu tajuun et se on kiva juttu eikä tarvi rimpuilla karkuun) ja nauttii niistä.

Alkuviikosta ollaan taas oltu juoksemassa ja kyl N nautti sielki vapaudesta! Hengattiin myös kaupungilla ja olihan tuo viel vähän säikky. Ihmisiä ja koiria tosin pitäis kaikkia moikata kun ne on niiiiin ihania. Yks mies pysähty silitteleen ja kun hyssyttelin Niciä ettei hyppis nii tää vaa tuumas et "ei haittaa, samanlaine hyppykeppi meillä on kotona".

Myö koitetaan selvitä tää päivä ja huomenna sitten päästään sinne lääkärille. Saa nähä mitä sanotaa. Onneks meen huomenna vasta iltaan niin N:n ei tarvi olla kun pari tuntia yksin. Vaikka ehtiihän siinäkin ajassa vaikka mitä tapahtua.

Koitan ens kerralla kirjotella mukavemmista asioista.