Tulokset tuli jo viime viikolla mutta eipä oo tänne asti vielä päätyny. Eli periaatteessa ei kokeista löytyny mitään epänormaalia, kaikki arvot oli kunnossa jne. Syödään nyt antibioottikuuri loppuun ja kokeillaan tuota uutta ruokaa. Josko sitten olis herkkämahasuudesta?

Uusimpana asiana meillä on nyt se, että meillä asuu tuholainen!! Oli tässä yks päivä syöny mun hienolta pehmokoiralta silmän ja lyhentäny valkosta karvatupsua hännässä :D Tiiä sitten mikä siinä on kun ei silläkään saanu olla niitä karvoja siellä... Sama ongelmahan meillä on Nicin oman hännän kanssa. No, toisena päivänä oli syöny oman pentupetinsä patjasta kulman.. Ja tänään sitten, Lotan kopan koko pohjan! Taitaa tykätä enemmän tommosesta ilmastoidusta versiosta.

Muuten menee ihan jees, ollaan harjoteltu takapihalla pysymistä ja muutakin pikku reeniä. Oon aika ylpee tuosta kun on niin kuuliainen pihalla jossei oo vielä paljoo häiriöö :)

Sisäsiisteys asiasta pitää mainita, että parisen viikkoo sitten tuo otus kusi röyhkeesti seinään/kaapin kulmaan.. Muuten menny ihan hyvin, tosin yhdet ihme kakit tuli sisälle yhtenä aamuna :o yleensä kyllä on malttanu oottaa et päästään pihalle.

Lotan kanssa menee ihan jees, tosin Nici yrittää "pomottaa" sitä esim. ruokailutilanteissa, jos siis me ite syödään. Lotta väistää aina, mutta en kuitenkaan tykkää tommosesta käytöksestä. Sais Lottakin vähän pitää paremmin puoliaan. Pitkä pinna mummolla.

Siin taas lyhykäisyydessään kuulumisia, koht nukkumaan, saas nähä kuka tunkee kainaloon. Mähän meinaan päätin taas että Nici ei nuku sängyssä... (muutakun sillon kun mä "nukun".. tai kun se on nätisti kylki kyljessä tai....)