...nimittäin Nici pääsee kiipeämään sänkyyn. Ei se vielä kunnolla loikalla tule, mutta hetken aikaa punnertaa ja tadaa, sängyssä ollaan! Taisi pientä harmittaa niin paljon kun Lotta vei toisen luun ja hyppäs sänkyyn "turvaan", että tämä päätti vihdoin päästä sinne omin avuin. Nyt kyttäilee tuos kun Lotta syö, tosi kärsivällinen Lotta on ollut, korvaakin sai syödä, mutta äsken paloi pinna ja ärähti vähän. Tuossa sänkyyn pääsyssä on vaan se huono puoli, ettei pentu tajua että sieltä on aika matka alas. Eilen mätkähti alas aika ilkeen näkösesti. Muutenkin tuntuu, että jalat on vielä kovin vetelät, sängyssä kupsahtelee nurin vähän väliä kun on niin pehmeä alusta.
Kun on niin kamala ilma, ettei ainakaan vielä viittitty lähtee kastumaan, niin otettiin taas sisällä niitä perinteisiä. Nyt tarjoilee namin nähdessään mukavasti maahan menoa, ja nakit sai olla yhden huomautuksen jälkeen rauhassa lattialla.
Alkaa tulla paniikki yksinoloharjoittelun kanssa, kun huuto on niin kamalaa kun hänet jätetään yksin.. Autossa oli eilen ja tänää jo ensimmäiset ihan hiljaset matkat. Mutta kyllä sieltä edelleen vähän täytyy ilmotella olemassa olostaan sillon tällön. Tänään on taas siivouspäivä, joten imurihirviö otetaan esille. Ei sillä, ihan hienosti meni viimeksikin, vähän vaan jänskättää.
Tässä vielä muutama kuva:
2025238.jpg
Kaverukset

2025117.jpg
Siinä se mun luu nyt olis

2025107.jpg
en tie miks nää toiset kuvat on ihan suttuja?

2025123.jpg
täältä mä tuun...
2025125.jpg
...ja tässä mä menin jo...