Ompa ollut kiirusta. Tai laiskuutta päivittää. Yövuorot laittaa rytmin aika hienosti sekaisin, niin meneekin aina muutama päivä nukkuessa ja toipuessa. Kivasti oli koirat ollu vaikka olin yön pois :) Kovasti N on silti minun perään.
Kaikenlaista pientä on tapahtunut. Ikää on nyt 3kk ja reilu viikko päälle. Pienihän tuo on vieläkin, keskiviikkona painoi 5kg valjaat ja remmi päällä. Mutta muuten kyllä on kasvanut, nyt on se pantakin sopiva jonka kuvittelin reilu kuukausi sitten olevan hyvä. Tassut on tosi vahvat, tai ei varmaankaan mitenkään erityisesti muihin bortsuihin verrattuna, mutta Lotan tassuihin kun vertaa niin tuntuu että on jopa jo paksummat. Lotallahan on aina ollut tosi ruipelot jalat verrattuna muuhun kroppaan.
Lotta alkaa oleen jo ihan kunnossa, ruokavalio on vielä ollut kevyttä ja pikkuhiljaa totutellaan normaaliin. Onneks ei tainnut olla sen kummempaa.
Rohkeutta on tullut hirveästi ja toisaalta arkuutta, ulkona pöhisee helposti kaikelle oudolle, naapurin naisen haukku pystyyn kun tämä oli viemässä mattoa tai jotain muuta riepua tuulettumaan. Kaikkia pitäisi päästä moikkaamaan, ja remmikäytös on kamalaa kun Lotta on mukana. Yksikseen vähän parempaa kun voi ärähdellä riehumisesta. Olen ottanut myös lelua mukaan jota retuutetaan suurimman innon sattuessa. Lelusukasta tulikin mieleen, että olen jo pidempään ihmetellyt miten sen toinen pää on ihan semmonen ohut suikale. Siinä on siis keskellä solmu. No, yksi ilta sitten huomasin kun toinen natusti sitä onnellisena puolet sukasta jo kurkusta alhaalla. Meikä sitten sitä limakasaa sieltä ulos repimään. Hmmh, eipä enää leiki sillä sukalla. Täytyy keksiä joku vahvempi. Sukkia olen kuitenkin pitänyt suht turvallisina leluina kun ei oo irtoavia osia eikä karvoja yms.
Kasvun myötä hän pääsee nyt kunnolla sänkyyn. Tulee komeella loikalla ja usein ihan pääsee perillekkin asti. Alasmeno onkin sitten niin hurjia tömähdyksiä, että viikonloppuna ostin sängynpäätyyn rahin, jota pitkin koirien on helpompi ja turvallisempi kulkea, kunhan vaan malttaisivat käyttää tuota "porrasta". Ja niin, nykyään meillä nukkuu sitten molemmat koirat sängyssä. Aamusella täytyy vaan olla varovainen kun penneli on niin innokas herätessään, että tulee ihan surutta hyppimään ja raapimaan naamalle...
Keskiviikkona oltiin rokotuksillakin. Hienosti poika oli tuon reissun, pissiä ei tehnyt kertaakaan koko matkalla? mutta isompi kikkare kyllä väännettiin. Olen muutenkin huomannut, että yleensä "pidemmällä" remmilenkillä ei käy ollenkaan pissillä.. Käy kylläkin heti ulos päästyään, että ei varmaan ole sitten enää hätä. Pisuja lorahtelee sillon tällön vielä sisälle mutta kakat on tosi harvinaisia sisällä, riippuu paljon siitä kuinka ehtii kiikuttamaan toisen pihalle. Tykkäsi hirveesti hoitajista siellä, kiljui ja vinkui innoissaan. Kävi ilmi myös että yhdellä henkilökunnasta on Nicin isoäidinäidin veli. Meniköhän oikein? Cinan veli kuitenkin :) Rokotusta ei edes huomannut nameja mussuttaessaan, ja kaikki oli muutenkin ok. Hieman oli kuitenkin laiha joten taas lisättiin ruokaa.
Eilen huomasin että toinen yläetuhammas heiluu. Ensin hätäännyin, että on kolauttanut johonkin, mutta Susku-konsultaation jälkeen täälä ollaan taas rauhallisin mielin, kiitos! :)
Loppuun vielä muutama kuva viime päiviltä,
2110126.jpg
Hajurako

2110143.jpg
Tän kuvan äiti otti kun oltiin Lotan kanssa pihalla, kuvassa N siis huutaa meijän perään

2110161.jpg
Tää on nii hauska, että pakko laittaa :) Noi Lotan huulet on mahtavat kun ne jää tollee vähäks aikaa leikin jälkeenki joskus, ei pidä pokka kun sitä kattoo ;)