Mitäs mitäs. Tää blogihan oli muuttunu ihan kummalliseks, menee taas aikaa kun tutustuu mistä löytyy mitäkin.
Meno on jatkunut meillä tasaisena, mitään suurempia kommelluksi ei ainakaan heti tule mieleen. Tosin toissapäivänä pelästyin että Nici oli nielaissut ison luun palan, kun se yhtäkkiä hävisi. Luuta ei edelleenkään ole näkynyt ja Nicillä oli eilen masu sekaisin.... Mahdollisuus on, että Lotta naposteli sen, mutta sillä oli samaan aikaan omakin luu eikä ole aikaisemmin tuollaisella vauhdilla saanut sitä syötyä.
Ollaan parina iltana koko jengin voimin käyty lenkillä. N:llä on hirveä kiire koko ajan, remmi kireellä painelee eteenpäin. Kun pysähdytään, myös N on nätisti paikallaan, mutta liikkeelle lähdössä ottaa mahtavan spurtin. Muutenkin nuo äkkilähdöt ovat sen bravuureita... Sängyltäkin kun pomppaa niin näyttää kun hyppäisi huvikseen ensin korkealle ilmaan ja sitten vasta laskeutuu alas, vaikka alas pääsisi nopeammin ja helpommin suuntaamalla hypyn heti alkuunsa alas. Ei tee hyvää kintuille tuo. Täytyy seurata.
Ensimmäinen "isompi" tuho on löytynyt. Äiti löysi keittiöstä yhden jyrsityn listan kulman. Tämä on tapahtunut pidemmällä aikaa, niin iso aikaansaannos se on. Eikä tuota ole huomattu, kun aina jyrsiessään sen on täytynyt kuolata lista märäks, jolloin väri on sama kuin muualla. Kuivana sen vasta huomaa.
Laiskuuskohtaus on iskenyt, mutta nyt tarvii ryhdistäytyä. Sosiaalistumista otetaan oikein urakalla kun pakkaset laskee! Ehkäpä ensi viikolla aloitamme virallisen pentukurssinkin ja muutenkin kotosalla tarvii jatkaa reeniä. Lotankin lenkit ovat lyhentyneet näiden järkkyjen pakkasien takia (aamullakin yli -20). Ei sillä etteikö itse tarkenis, mutta kun Lotta nostelee tassujaan jo viidenkin minuutin pihalla olon jälkeen. Ja sellasilla 10 asteen pakkasillakin koko koira on tärissyt lenkin jälkeen. Lieneekö sitten vanhemman koiran vaivoja.
Nicillä on ilmennyt uusi omatoiminen harrastusmuoto. Lussutus. Peittojen ja tyynyjen kulmat ja esim housujen puntit ovat niin nam! Se ei revi niitä hajotusmielessä, imeskelee vaan jonkun kulman ihan märäks suiroks. Annettiinkin sille sitten oma lussu, tollanen vanha sideharsovaippa. Ja eilen vissiin juuri tuo lussu irrotti ylhäältä keskeltä hampaan, jonka sain talteen! Edessä on jo komea uusi hammasrivistö! :)
Eilen painoa oli 8.1kg. Ikää nytten eri laskutapojen mukaan joko huomenna täyteen tuleva 19vkoa=4kk 3vkoa tai 4kk 10pv.