Eipä oo kovin aktiivista tämä kirjoittelu.. Vaikka aikaa kyllä olis kun vielä on onneksi viikko lomaa jäljellä.
Torstaina punnitsin pennun, eli 9vko6pv iässä painoa oli 3,9kg, tosin voipi olla että vaaka näyttää mitä sattuu. Jos tuo pitää paikkansa niin kolmessa viikossa olisi painoa tullut melkein kilon verran. Koitan joku päivä myös mitata pennelin. Nyt siis ikää 10vkoa.
Loppuviikosta oltiin uudessa paikassa koirien kanssa harjoittelemassa mukana pysymistä, ja muutaman kerran pääsin hyvin piiloon saaden aikaan kunnon etsinnän. Täytyy joku kerta ottaa mukaan vain penneli, kun tähän asti juttu on mennyt niin, että Lotta on hoitanut etsimisen. Hienosti pentu kyllä on lähettyvillä ja kuikuilee kauempaa, että olenko tallella. Kaukaa kutsuttaessa tulee ihan kivasti luokse, mutta parin metrin etäisyydeltä säntää usein karkuun. No siitä sitten säntään minäkin karkuun ja johan Nici kipittää luokse :) Lähietäisyydellä tuntuu välillä korvat katoavan...
Autoilu sujuu jo kivasti, ei aina enää edes huuda lähdössä ja jos huutaa niin tosi vähän aikaa. Sitten kun pysähdytään ja otan Lotan ulos nii sitten alkaa armoton huuto häkissä.
Viikonloppuna Nici tapasi taas uusia ihmisiä ja se on kyllä kaikista aina tosi innoissaan! :) Kylässäkin käytiin, toisessa paikassa tuli pissit sanomalehdelle, toisessa matolle. Toiseen paikkaan mentiin hissillä, mikä oli suuri järkytys! ja toiseen oli rappuset, eikä nekään kovin kivat ollut. Molemmat matkat kuitenkin taittui sylissä.
Yhtenä iltana tarttui ulostekikkare perskarvoihin, ja oli niin sotkussa että eihän siinä auttanut kun viedä toinen pesulle. Arvata saattaa, että amme vesineen oli tosi pelottava. Tämä siis harjoittelulistalle. Myös tassujen pesu on kamalaa, mutta eiköhän siihen ainakin saada paljon harjoitusta näiden iki-ihanien kurakelien aikana.
Lotan kanssa oltiin illalla kentällä vähän reenaamassa ja intoohan oli! Seuruussa oli ihan liekeissä, hieno koira :)) Muutamat istumiset ja maahanmenot otettiin myös ja vielä luoksetulo. Loppuun kokeilin jättää hihnan maahan ja mentiin kauemmas, ja sitten hoin "missä on, missä", ja hyvin nopsaa Lottuska tajusi idean ja löysikin hihnansa. Sama hanskalla, ja kyllä näytti siltä, että silmillä tuo sen löysi, hyvä jos näin oli, koska sitten ei voi paljon olla vikaa näössä :)
Kun tuo otus on niin kovin herkkä, niin kokeilin kieltomuotona suihkupulloa, mutta taisi pitää enemmän leikkinä.. Lotta ei ollut alkuun moksiskaan, loppuun vähän harmitti kun alkoi olemaan jo kovin märkä naama..
2051075.jpg
Kuvassa näkyy oikealla ylhäällä sängyn alla punainen patja, joka on yksi pennun lempi nukkumapaikoista :) Ja ikä tässä 10vkoa 2pv.

2051089.jpg
Nam!

2051115.jpg
Vuorotellen selällään... :)

2051094.jpg