Eilen oltiin kylässä perheessä, jossa oli myös lapsia. Tosi kiva juttu pennun kannalta, että pääsi tutustumaan. Pidin kyllä tiukasti kiinni kun oli lasten lähellä kun oli niin kovin innokas. Lapset tykkäsivät kovasti, nuorempi, 2v. oli paljon rohkeampi ;) Nici sai siellä uusia lelujakin ja tosi hyvä kokemus oli! Kovin vaan oli toinen väsynyt eilen, johtuikohan siitä oksennuksesta... Yski eilen vielä muutamaan otteeseen ja myös Lotta köhäisi, mutta tänään en mitää suurempia ole havainnut.
Tänään taas imuroitiin, on se jännä vehje ;-) N oli myös "yksin" kotona, kun kävin kaupassa. Järjestely on siis se, että Niksu on minun huoneessa ja ovi kiinni ja Lotta saa kulkea muualla kämpässä. Alkuun taas piippaili, mutta tullessani vakoilin ikkunasta niin kiltisti toinen nakersi luuta. Eilenhän tuo epeli oli yhden laatikon reunan kimpussa ;)
Päivällä oli kynsien leikkaus ja koirien harjaus operaatio. Lotta oli mallikkaana esimerkkinä, hienosti antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet, kun ei anna tilaisuutta niskuroida vastaan ;) Pennun kanssa olikin sitten kunnon show, huhhuh. Kynsien leikkaus on sitten ihan kamalaa! Tavoite oli yksi tassu, mutta yhtä kynttä vaille jäi. Täytyy kokeilla uudestaan joku kerta apujoukkojen kanssa :) Harjaus on iha ok, varsinkaan nameilla ei mitään reaktioo.
Äsken poikettiin koulun nurtsilla koiraduon kanssa. Ajattelin ensin ottaa pennun, että Lotta keräisi intoa, mutta joo, keräsihän se, vähän liikaakin. Kiljui kun mikäkin hullu autossa. Kateus on ihmeellinen asia :) Pennun kanssa lähinnä vaan talsin eteenpäin ja palkkailin kun tuli lähelle. Lotta otti seuruuta, että oli intoo ja sai taas uskoo, että ehkä tuosta pennelistäkin vielä jotain tulee ajan kanssa ;) Lotta otti myös paikkamakuun ja istumisen ja luoksetulon, ihan ok. Vielä vähän seuruuta loppuun. Sitten tallasin vielä pennulle namiruudun Lotan jälleen kiljuessa autossa. Lotta sai korvikkeeksi syödä loput nakit omalta etupihalta:)
2037324.jpg

2037319.jpg

Loppuun vielä kuvat väsähtäneistä veijareista keikan jälkeen
2037314.jpg

2037308.jpg